Yrittäjäksi kiihdyttämöön

asuc6-copy.JPG

Minulla on yritys

 

HAKEMINEN KIIHDYTTÄMÖÖN

Yrityskiihdyttämöön voi hakea, kun yritys on perustettu ja liiketoimintasuunnitelma tehty. Hakeminen ei edellytä määrättyä tutkintoa, aikaisempaa kokemusta liiketoiminnasta tms.

Yrityksen tulee olla suomalainen ja sillä pitää olla Y-tunnus. Yhtiömuodolla ei ole väliä, mutta suosittelemme osakeyhtiötä. Yritys saa olla korkeintaan kolme vuotta vanha.

Hakuprosessi käynnistyy täyttämällä alla oleva hakulomake huolellisesti ja liittämällä avainhenkilöiden CV:t hakemukseen.

Mikäli hanke täyttää skaalautuvan liiketoiminnan edellytykset ja sopii kiihdyttämön profiiliin tapaamme sinut ja tiimisi henkilökohtaisesti ja katsomme yhdessä, kuinka yritysideaasi voidaan parhaiten viedä eteenpäin.

Painotamme tällä hetkellä erityisesti uusia, skaalautuvia tieto- ja teknologiapohjaisia sekä luovien alojen liiketoimintoja. Tuote sinänsä voi olla joko fyysinen tai palvelu tai näiden yhdistelmä. Mikäli näissä teknologiaa hyväksikäyttäen saadaan skaalautumisetuja on se aina eduksi. Puhtaasti yksittäisen henkilön/henkilöiden tuntilaskutukseen perustuvat konsultointiyritykset eivät kuulu kohderyhmäämme.

Tämän jälkeen tutustumme liiketoimintasuunnitelmaan ja käymme siihen liittyvät keskustelut.

Saatuamme kaiken tarvittavan materiaaliin, yritysneuvoja tekee hankkeesta valintaraportin. Kaikki valintaraportit käsitellään yhteisesti kiihdyttämöhenkilökunnan toimesta kerran viikossa. Tämän perusteella tehdään päätös kiihdyttämöön hyväksymisestä, joka pyritään tekemään 1-2 viikon sisällä kaiken materiaaliin saamisesta.

 

Sivusta vastaa: verkkotoimitus [at] aalto [dot] fi | Viimeksi päivitetty: 27.02.2017.